Neden Florence Tüp Bebek?

Çocuk sahibi olmanıza yardımcı olmak istiyoruz. Ancak, hedeflenen ebeveynliğe giden bu yolda tedavinizden bağımsız olarak, bu hedefe hoş ve rahat bir şekilde ulaşmanızı istiyoruz. Fertilite tedavileri sık muayene ve değerlendirme gerektirmektedir. Kadıköy Kızıltoprak ta merkezi bir konumda olan hastanemize ulaşım oldukça kolay olup tedaviniz süresince size büyük bir kolaylık sağlayacaktır.

Devamını Okuİletişim


Kişiye Özel Değerlendirme

Tedavi yaklaşımı sizin yaşınıza, tanınıza, infertilite süresine ve daha önce uygulanan tedaviler ile sizin tercihlerinize göre tespit edilecektir.


Devamını Oku…


Tüp Bebek İlk Görüşme

İlk görüşmede, doktorunuz tarafından tıbbi öz geçmişiniz ve daha önce uygulanan fertilite tedavileri gözden geçirilecektir.


Devamını Oku…


İnfertilite/ Tüp Bebek Hakkında Yanlış Bilinenler

Üreme hakkında doğru bilinen yanlışlar.


Devamını Oku…


Oosit Dondurma

Medya da çıkan haberler sıklıkla kadın üreme sağlığı hakkında yanıltıcı mesajlar vermektedir.


Devamını Oku…

Dr. Nuri DELİKARA

Tüp Bebek ekip işi gerektirir

Ekibimizin öncelikli amacı; hastalarımıza en iyi tedaviyi sağlamaktır. Tüm fertilite testleri, tanı ve tedavisi Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi bünyesindeki üremeye yardımcı tedavi merkezimizde yapılmaktadır. Ayrıca eğer tedaviniz ile ilgili yapılması gereken cerrahi bir işlem varsa ekibimiz doktorları tarafından hastanemiz bünyesinde tüm jinekolojik ameliyatlar yapılmaktadır.



Op. Dr.

M.Nuri DELİKARA


1966 yılında Istanbul’da doğdu. 1983 yılında Kabataş Erkek Lisesinden, Temmuz 1991 de Hacettepe Üniversitesi Tıp (İngilizce) Fakültesinden mezun oldu.




Op. Dr.

Tansel Çetinkaya


1962 yılında Sivas’ta dogdu. İlk ve ortaöğretimini Ankara’da tamamladıktan sonra 1980 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne girdi.




IVF LAB Embriyolog

Setenay Üçok


2004 yılında Osmangazi Üniversitesi Biyoloji Bölümünden mezun oldu. T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından 2005 yılında ‘’Üremeye Yardımcı Tedavi Yöntemleri Sertifikasını’’ aldı.



Florence Ferticenter

Web sitemizin içeriği, ziyaretçiyi bilgilendirmeye yönelik hazırlanmıştır. Sitede yer alan bilgiler, hiçbir zaman bir hekim tedavisinin ya da konsültasyonunun yerini alamaz. Bu kaynaktan yola çıkarak, ilaç tedavisine başlanması ya da mevcut tedavinin değiştirilmesi kesinlikte tavsiye edilmez. Web sitemizin içeriği, asla kişisel teşhis ya da tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilmemelidir.

Kadıköy Florence Nightingale Üremeye Yardımcı Tedavi Merkezi© 2022 Tüm hakları saklıdır.

Tüm hakkı Florenceferticenter aittir - 2022